Over ons

Over Podotherapie Zeist

Podotherapie Praktijk Zeist bestaat uit de zelfstandige podotherapie praktijken van Marinka Boerdijk en Paul van Neerven onder één dak. Beide podotherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici en voldoen aan de voorwaarden van de verzekeraars. Voor voetverzorging kunt u terecht bij Ingrid Hoogstraten, onze pedicure en podotherapie assistent. Zij is lid van ProVoet. Afspraken kunt u maken via deze website of via de secretaresse op telefoonnummer 030-6923677.

Op maandagmiddag, donderdag en vrijdag is de afzonderlijke podotherapie praktijk ‘podotherapie voor Vitale Voeten’ van Marco Mollen in het pand aanwezig. Deze heeft zijn eigen agenda-beheer via 06-81812730 of www.voettherapeut.nl. 

aangepast

Marinka Boerdijk

Podotherapeut

Marinka Boerdijk is in 2012 afgestudeerd als podotherapeut. Marinka is ook opgeleid tot echografiste aan de opleiding Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken en heeft de post-HBO opleiding Sportpodotherapie afgerond.

Marinka werkt op dinsdag, dinsdagavond, woensdag en vrijdag. 

Paul van Neerven

Podotherapeut

Paul van Neerven is in 1983 afgestudeerd als fysiotherapeut. In 1987 is hij afgestudeerd als podotherapeut en is hij gestart met zijn eigen podotherapie praktijk.

Paul werkt in de praktijk op maandag (incl. maandagavond) en dinsdagochtend. 

Ingrid Hoogstraten

Pedicure/assistent podotherapie

Ingrid richt zich op voetverzorging en voetbehandelingen, waarmee ze u snel af probeert te helpen van uw eventuele klachten. Daarnaast is zij podotherapie assistent.

Ingrid werkt op maandagochtend, dinsdagmiddag en -avond en op donderdag. 

Elma van Manen

secretaresse

Voor het maken van afspraken en overige algemene vragen staat Elma van Manen u graag te woord. Neem contact met Elma op voor het maken van een telefonische afspraak. 

Maandag t/m donderdag van 09:00 tot 12:00

Afspraak maken?

Ervaar jij klachten of wil je langskomen voor een controle?
Maak dan nu snel en online een afspraak. 

Voetklachten

Been- en enkelklachten

Knieklachten

Rug- en heupklachten

Voetklachten

Knieklachten

Been- en enkelklachten

Rug- en heupklachten