Over Podotherapie Zeist

Podotherapie Zeist bestaat uit de zelfstandige podotherapie praktijken van Paul van Neerven en Marinka Boerdijk. Afspraken kunt u maken via deze website of via de secretaresse op telefoonnummer 030-6923677.
Ook kunt u een afspraak maken bij onze medische pedicure via bovenstaand telefoonnummer of via de website. (zie hieronder)
Wij zijn lid van de NvvP en ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici, waarmee we aan alle voorwaarden voor de verzekeraars voldoen.

WIJ NEMEN OP DIT MOMENT GEEN NIEUWE PEDICURE PATIËNTEN AAN.
 
Marco Mollen is op maandagmiddag, donderdag en vrijdag werkzaam in het pand met zijn zelfstandige praktijk ‘Podotherapie voor Vitale Voeten’ en heeft zijn eigen agenda-beheer via 0642509740 of www.voettherapeut.nl. 
 
 
aangepast

Marinka Boerdijk

Podotherapeut

Marinka Boerdijk is in 2012 afgestudeerd als podotherapeut. Marinka is ook opgeleid tot echografiste aan de opleiding Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken en heeft de post-HBO opleiding Sportpodotherapie afgerond.

Marinka werkt op dinsdag, dinsdagavond, woensdag en vrijdag.

Paul van Neerven

Podotherapeut

Paul van Neerven is in 1983 afgestudeerd als fysiotherapeut. In 1987 is hij afgestudeerd als podotherapeut en is hij gestart met zijn eigen podotherapie praktijk.

Paul werkt in de praktijk op maandag, maandagavond en dinsdagochtend. 

Ingrid Hoogstraten

Medisch pedicure/assistent podotherapie

Ingrid richt zich op voetverzorging en voetbehandelingen, waarmee ze u snel af probeert te helpen van uw eventuele klachten. Daarnaast is zij podotherapie assistent. Zij is lid van ProVoet.

Ingrid werkt op maandag, dinsdagmiddag en -avond en op donderdag.

WIJ NEMEN OP DIT MOMENT GEEN NIEUWE PEDICURE PATIËNTEN AAN.

Elma van Manen

secretaresse

Voor het maken van afspraken en overige algemene vragen staat Elma van Manen u graag te woord. Neem contact met Elma op voor het maken van een telefonische afspraak. 

Maandag t/m donderdag van 09:00 tot 12:00

Afspraak maken?

Ervaar jij klachten of wil je langskomen voor een controle?
Maak dan nu snel en online een afspraak. 

Voetklachten

Been- en enkelklachten

Knieklachten

Rug- en heupklachten

Voetklachten

Knieklachten

Been- en enkelklachten

Rug- en heupklachten