Podotherapie Praktijk Zeist
Burgemeester Patijnlaan 54a
3705 CG • Zeist
T 030 - 6923677 • F 030 - 69 75 337
info@podotherapie-zeist.nl

De medewerkers

Podotherapie Praktijk Zeist bestaat uit drie aparte praktijken onder één dak. In de Podotherapie Praktijk Zeist werken 3 erkende zelfstandige podotherapeuten. U kunt behandeld worden door Marinka Boerdijk, Marco Mollen of Paul van Neerven. Alledrie de podotherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

De podotherapeuten

Marinka Boerdijk (tevens echografist)

Marinka Boerdijk is in 2012 afgestudeerd aan de Saxion Hogeschool te Enschede. Marinka is ook opgeleid tot echografiste aan de opleiding Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken aan de Fontyshogeschool in Eindhoven.

Marinka werkt op dinsdag, dinsdagavond, woensdag en vrijdag.

 

Marco Mollen

Marco Mollen is in 2013 afgestudeerd als podotherapeut na een studiecarrière van LTS t/m geneeskunde. Hij neemt de plek van Matty over. Daarnaast heeft hij nog andere podotherapiepraktijken. https://www.voettherapeut.nl te bereiken op telefoonnummer 0681812730

 

Marco werkt op maandagmiddag, donderdag en vrijdag. Marco neemt per 1 oktober 2020 de praktijk van Matty Jongmans over.

 

 

Paul van Neerven

Paul van Neerven is in 1983 afgestudeerd als fysiotherapeut. In 1987 is hij afgestudeerd als podotherapeut en daarna een praktijk gestart.

Paul werkt in de praktijk op maandag(+avond) en dinsdag.

 

De secretaresse - Elma van Manen

U kunt op maandag t/m donderdag tussen 9:00 uur en 12:00 uur met Elma van Manen bellen op nummer 030 - 69 23 677 om een afspraak te maken.

Online afspraak maken

U kunt direct een afspraak met ons maken met behulp van onze webagenda. Ook zonder verwijsbrief.

Naar de webagenda

Webagenda's per podotherapeut

Marinka Boerdijk
Marco Mollen
Paul van Neerven