Podotherapie Praktijk Zeist
Burgemeester Patijnlaan 54a
3705 CG • Zeist
T 030 - 6923677 • F 030 - 69 75 337
info@podotherapie-zeist.nl

De medewerkers

Podotherapie Praktijk Zeist bestaat uit de zelfstandige praktijken van Marinka Boerdijk ,Marco Mollen en Paul van Neerven. Alledrie de podotherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

De podotherapeuten

Marinka Boerdijk

Marinka Boerdijk is in 2012 afgestudeerd aan de Saxion Hogeschool te Enschede. Marinka is ook opgeleid tot echografiste aan de opleiding Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken aan de Fontyshogeschool in Eindhoven.

Marinka werkt op dinsdag, dinsdagavond, woensdag en vrijdag.

 

Paul van Neerven

Paul van Neerven is in 1983 afgestudeerd als fysiotherapeut. In 1987 is hij afgestudeerd als podotherapeut en daarna een praktijk gestart.

Paul werkt in de praktijk op maandag(+avond) en dinsdag.

 

Marco Mollen

Marco Mollen heeft een zelfstandige praktijk voor Podotherapie: Podotherapie voor Vitale Voeten , en is in 2013 afgestudeerd als podotherapeut na een studiecarrière van LTS t/m geneeskunde. Bent u al onder behandeling van Marco en heeft u hier een vraag over? Dan is hij te bereiken op telefoonnummer 0681812730. Wilt u voor het eerst komen of een afspraak maken bij hem in Zeist? Bel dan met het algemene telefoonnummer 030-6923677.

Marco werkt op maandagmiddag, donderdag en vrijdag

 

Pedicure/podotherapie assistent:

Ingrid Hoogstraten

Vanaf maandag 9 januari kunt u bij ons terecht voor een pedicure behandeling.

 

De secretaresse - Elma van Manen

U kunt op maandag t/m donderdag tussen 9:00 uur en 12:00 uur met Elma van Manen bellen op nummer 030 - 69 23 677 om een afspraak te maken.

Online afspraak maken

U kunt direct een afspraak met ons maken met behulp van onze webagenda. Ook zonder verwijsbrief.

Naar de webagenda

Webagenda's per podotherapeut

Marinka Boerdijk
Marco Mollen
Paul van Neerven